У рамках тижня природничо-математичних дисциплін викладач хімії Юлія Халімон провела відкритий урок у групі №8 на тему: «Білки як високомолекулярні сполуки. Хімічні властивості білків». 

Учні на уроці проходили тестування на онлайн-платформі Classtime, виконували дидактичну вправу LearningApps, розв`язували вправи та задачі на дошці, досліджували хімічні властивості білків та спостерігали якісні реакції (біуретову та ксантопротеїнову) на білки. Після уроку здобувачі освіти вже знали відповіді на питання: шкідливо чи корисно їсти м`ясо; чому лікарі рекомендують «збивати» температуру хворого, якщо вона вище 38оС; чому з вареного білка ніколи не з`явиться курча; на чому базується використання спирту як дезінфікуючого засобу тощо.

Урок був насиченим, цікавим, продуктивним.

Facebook
Twitter
Telegram
Print
Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *