Полтавський політехнічний ліцей

У рамках тижня природничо-математичних дисциплін викладач хімії Юлія Халімон провела відкритий урок у групі №8 на тему: «Білки як високомолекулярні сполуки. Хімічні властивості білків». 

Учні на уроці проходили тестування на онлайн-платформі Classtime, виконували дидактичну вправу LearningApps, розв`язували вправи та задачі на дошці, досліджували хімічні властивості білків та спостерігали якісні реакції (біуретову та ксантопротеїнову) на білки. Після уроку здобувачі освіти вже знали відповіді на питання: шкідливо чи корисно їсти м`ясо; чому лікарі рекомендують «збивати» температуру хворого, якщо вона вище 38оС; чому з вареного білка ніколи не з`явиться курча; на чому базується використання спирту як дезінфікуючого засобу тощо.

Урок був насиченим, цікавим, продуктивним.

Спільний доступ на facebook
Facebook
Спільний доступ на twitter
Twitter
Спільний доступ на telegram
Telegram
Спільний доступ на print
Print
Спільний доступ на email
Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *