Полтавський політехнічний ліцей

Екскурсія до поліграфічного підприємства АстраЯ

Здобувачі освіти професій “Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення” (2 та 11 групи) та “Оператор комп’ютерного набору. Візажист” (6 та 1 групи) побували на екскурсії на поліграфічному підприємстві “АстраЯ” м. Полтава. Екскурсію проводив власник і директор виробництва Андрій Вікторович Болотін. Простими словами пояснювалися можливості сучасного обладнання та поліграфічні процеси. Здобувачі освіти мали змогу долучитися до створення готової продукції, яку ж і отримали в подарунок: роботи учнів та розробки майстрів виробничого навчання у графічних редакторах були втілені в життя. І саме на цьому етапі нам став зрозумілим лозунг підприємства “АстраЯ – друкуємо мрії”. Креативність та творче бачення відобразилися на чашках та постері.

Екскурсія перевершила всі очікування: насичена програма, шалені емоції від побаченого та почутого, неабияка увага до відвідувачів – зробили цей день.

Ми дуже вдячні за можливість побачити поліграфічну діяльність з середини. Після екскурсії учні змогли подивитися на можливості своєї професії з іншого боку. 

Дякуємо керівництву ПП “АстраЯ” за надану можливість ознайомитися з виробничим процесом.

Спільний доступ на facebook
Facebook
Спільний доступ на twitter
Twitter
Спільний доступ на telegram
Telegram
Спільний доступ на print
Print
Спільний доступ на email
Email