Полтавський політехнічний ліцей

З метою підвищення професійної компетентності викладачів та майстрів виробничого навчання, розвитку їх педагогічної творчості, ознайомлення з сучасними технологіями навчання, із перспективним педагогічним досвідом, актуальними проблемами освітньої практики та шляхами їх розв’язання 11 січня 2023 року у Полтавському політехнічному ліцеї відбулись педагогічні читання на тему: «Освіта в умовах воєнного стану: адаптація до викликів часу», які підготувала методист ліцею Таміла Горбатенко.

У програмі педагогічних читань були обговорені такі питання:

Проведення батьківських зборів під час дистанційного навчання – доповідач Ольга Голобородько.

Використання онлайн-тестування платформи Classtime на уроках для миттєвої візуалізації рівня розуміння та прогресу усього класу в живому часі – доповідач Юлія Халімон. 

Психологічні чинники професійного вигорання педагогів. Методи профілактики та подолання. (з використанням практичних вправ) – доповідач практичний психолог Олена Гагіна.

Пілотування курсу «Демократія: ідеї на практиці» – доповідач Ольга Єрмолаєва.

Педагогічні читання − одна із добрих традицій та неодмінна частина методичної роботи нашого ліцею, що дозволяє забезпечувати високий професійний рівень педагогів та знаходитися в авангарді сучасної педагогічної думки.

Facebook
Twitter
Telegram
Print
Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *