Полтавський політехнічний ліцей

Час змушує всіх адаптуватися. Пандемія коронавірусу, а тепер війна…

Але навчання не повинно зупинятися! Наші заводи, підприємства, організації постійно потребують робітників. Тому наш навчальний заклад, незважаючи на воєнні дії в Україні, продовжує готувати майбутніх краваліфікованих робітників задля майбутнього нашої неньки України.

Виробниче навчання в 2 групі не є виключенням. Воно проводиться завжди на високому рівні за допомогою додатку Zoom. Сьогоднішнє заняття не було винятком. Ми розглядали онлайн-перекладачі, електронні словники та їх налаштування, переваги та можливості використання у роботі майбутніх операторів з обробки інформації та програмного забезпечення. Ця тема, як ніколи, є актуальною: багато людей, в тому числі і наших близьких, були змушені виїхати за межі України в умовах війни. У сучасному інформаційному світі широкий вибір програм та додатків як для ПК, так і на телефон, які дозволять перекладати в реальному часі, використовуючи камеру чи мікрофон. Не знаючи мову, а маючи тільки інтернет через голосове введення інформації можна отримувати миттєво інформацію на мові, яка зрозуміла користувачу.

Техніка та технології не стоять на місці і наша спеціальність «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» має йти нога в ногу з розвитком, чим ми і активно займаємося. Наша група повноцінно працює в умовах дистанційного навчання, залучаючи всі можливі засоби та методи для навчання.

Спільний доступ на facebook
Facebook
Спільний доступ на twitter
Twitter
Спільний доступ на telegram
Telegram
Спільний доступ на print
Print
Спільний доступ на email
Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *