Полтавський політехнічний ліцей

Цьогоріч в умовах війни в Україні замість класичного ЗНО проведуть національний мультипредметний тест. Це затверджено Верховною Радою України.
Національний мультипредметний тест складатиметься із трьох блоків:
Українська мова: 20 завдань.
Математика: 20 завдань.
Історія України: 20 завдань.
До 20 квітня на сайті УЦОЯО з’явиться серія публікацій про кожний з блоків цьогорічного тестування.
Загальна кількість завдань мультипредметного тесту – 60. Учасники мають з ними впоратись за 80 хвилин.
Національне мультипредметне тестування проводитиметься очно в спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах. Це аудиторії шкіл і університетів, де будуть створені комп’ютерні класи та працюватимуть інструктори.
Випускники повинні будуть прийти до визначеного для них в районі місця проживання (або тимчасового перебування) центру тестування, показати свої документи для проходження процедури ідентифікації та скласти тест. Тест відбуватиметься в онлайн-режимі.
З урахуванням воєнного стану в країні та високої ймовірності повітряних тривог у різних регіонах, тестування буде проводитися у декілька днів у різний час. Варіанти завдань кожного разу будуть різними – це має забезпечити прозорість результатів.
Найімовірніше, буде 3 сесії складання мультипредметного тесту:
Основна: її складатиме переважна більшість учасників.
Додаткова: її складатимуть ті, хто не зміг долучитись до основної сесії.
Спеціальна окрема сесія: для учасників, які під час основної чи додаткової не зможуть виїхати з регіонів, які перебувають під тимчасовою окупацію чи в яких тривають бойові дії;
Якщо в Україні не буде загострення бойових дій, основну й додаткову сесії Міністерство освіти планує організовувати в липні. А ось спеціальну окрему сесію пізніше.
За подальшою інформацією слідкуйте на сайті нашого ліцею та на сайті
УЦОЯО!

Facebook
Twitter
Telegram
Print
Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *