Полтавський політехнічний ліцей

Верховна Рада України прийняла закон, за яким здобувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації (ДПА) та дала право Кабінету Міністрів у 2022 році провести вступну кампанію на навчання для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра та магістра за особливим порядком, визначеним центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки.

Наразі Міністерство освіти і науки України розробляє Порядок зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році. Проте, для організації будь-яких іспитувань потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань. Таку інформацію Український центр оцінювання якості освіти отримує з бази даних реєстрації для участі в ЗНО.

У зв’язку з вищезазначеним інформуємо про те, що потенційним учасником вступних іспитувань до закладів вищої освіти у 2022 році вважається особа, яка заповнила реєстраційну картку, зібрала пакет реєстраційних документів і віддала його керівникові закладу освіти або самостійно надіслала до ХРЦОЯО.

Сертифікати ЗНО надсилатися до закладів освіти не будуть.

За повідомленням Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти у Кабінеті керівника закладу освіти буде розміщено логіни й паролі до Інформаційних сторінок зареєстрованих здобувачів освіти.

Шановні випускники-2022, просимо проаналізувати дану інформацію, щоб надалі ви могли підтвердити своє бажання цьогоріч вступати до закладів вищої освіти, а також зазначити міста, де ви будете перебувати на період тестування.

За подальшою інформацією слідкуйте на сайті нашого ліцею та на сайтіУЦОЯО!

Facebook
Twitter
Telegram
Print
Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *